O nama

Pogrebno poduzeće i cvjećarnica Hrvojka osnovani su 1981. godine kao prva cvjećarnica u gradu Trogiru i na području opčine Seget, Marina i Okrug da bi kasnije postali prvo privatno pogrebno poduzeće u Trogiru.

Tradicija u našem poslu označava povjerenje stečeno kroz dugogodišnji rad u tužnim i veselim prigodama na zadovoljstvo svih naših klijenata.

U našem dugogodišnjem djelovanju ističemo našu spremnost da Vam u najkraćem roku budemo na usluzi i pomognemo u najtežim trenucima preuzimanjem brige oko organizacije dostojanstvenog pokopa za vaše najmilije.

Od 1981. godine prilazimo poslu sa pijetetom i dubokim poštovanjem prema Vašim najmilijima te organiziramo ceremonije sprovoda, pokopa i odavanja počasti umrlima na zahtjev rodbine, u skladu s religijskim i kulturnim običajima i posljednjim željama pokojnika, a uz minimalno ometanje rodbine u njezinom žalovanju.

Po Vašem pozivu dolazimo s mrtvozornikom na području opčine Trogir, Marina, Okrug, Seget i u drugim mjestima te se nakon utvrđivanja smrti od strane mrtvozornika dogovaramo sve pojedinosti oko pogreba i sahrane umrle osobe.

Cvjećarnica, koja se nalazi u sklopu poduzeća, omogućava nam pružanje kompletne usluge organizacije pogreba na jednom mjestu od preuzimanja i prijevoza pokojnika i svih popratnih radnji pa do izrade cvjetnih aranžmana i vijenaca.

Pogrebno poduzeće Hrvojka obavlja pogrebne usluge (preuzimanje, opremanje i prijevoz umrle osobe do mjesta ukopa) na području cijele Republike Hrvatske i međunarodni prijevoz diljem Europe i svijeta.

Godinama organiziramo međunarodni prijevoz pokojnika i repatrijaciju iz inozemstva u Hrvatsku i iz Hrvatske i jugoistočne Europe u inozemstvo pod imenom Princivali – međunarodni prijevoz pokojnika.

U svom poslu prilagođavamo se Vašim potrebama i željama, a dugogodišnja tradicija i predanost radu omogućili su nam stjecanje velikog iskustva i brojnih partnera diljem Hrvatske i Europe te nas učinili prepoznatljivima po kvaliteti pruženih usluga.

Galerija fotografija
hrHR